• Login
Bel direct: 06 52 670 963

GRIP OP VERKOOP

vanuit rendement denken, doen en handelen

Relatiebeheer bepalend voor winstgevendheid!

Relatiebeheer wordt voor dienstverleners belangrijkste pijler

Relatiebeheer vormt voor veel dienstverleners, zoals accountancy en advocatuur, de komende jaren de belangrijkste pijler onder hun business model. Klanttevredenheid en klantentrouw blijken nauw verbonden te zijn met winstgevendheid.

MetaSales sluit eerst de achterdeur

Tevreden klanten komen immers terug, of te wel klantentrouw levert herhalingsaankopen en dus extra geld op, en niet te onderschatten natuurlijk het positieve effect van een tevreden klant, die voor u gratis acquisitie doet als belangrijke referent of verwijzer.

Tel daarbij nog eens op, dat het veel goedkoper is om meer te halen uit bestaande klanten (cross-selling) dan om nieuwe klanten te werven en u snapt waarom MetaSales er bij haar aanpak voor zorgt, dat ‘eerst de achterdeur gesloten wordt, alvorens de voordeur open te zetten’.

Haal meer rendement uit relatiebeheer

MetaSales structureert en organiseert het relatiebeheer professioneel door de inzet van ICT en geeft dienstverleners in maatwerktrajecten tips en trucs om meer rendement uit relatiebeheer te halen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in MetaSales? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met MetaSales via onderstaand contactformulier of bel met (0592) 40 97 44.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht